TOBB 79.Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79.Genel Kurulu 31.05.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Türkiye’nin 81 İl ve 160 İlçesinin, Oda ve Borsalarının Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Başkanları, Delegeleri ve Genel Sekreterleri katılım sağladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79.Genel Kurulu’na Karaman Ticaret Borsasını temsilen, Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Genel Kurul Delegeleri; İbrahim Taşbaş, Mehmet Samtar, Şahin Çoşkun ve Genel Sekreter H.Fatih Fındık katılım sağladı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 79.Genel Kurul kapsamında, TOBB Genel Kurul Divanı, TOBB Genel Kurul Üyeleri, Konseyler, Oda, Borsa Başkanları ve Delegeler ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulunuldu.
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesitesi’ndeki 79.Genel Kurul’da 365 Oda/Borsa Başkanları ve Delegelerin katılımı ile organ seçimleri yapıldı. M.Rıfat Hisarcıklıoğlu yeniden 4 yıl süreyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) seçildi.
Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş "Yeniden göreve seçilen Başkanımız Sn.M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’nu tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Camiamız her zaman hem ülkemizde hem de dünyada örnek bir birliktelik göstermektedir. Ülkemizi dünyanın en büyük ekonomilerinden birisi yapmak, geçmişte olduğu gibi gelecekte de her alanda dünyada söz sahibi olmak zorundayız. Bizlere yakışan budur."
TOBB’un 79.Genel Kurul münasebeti ile 81 İl ve 161 İlçe Oda/Borsa Başkanları ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ekrem ÇAVAŞ "Karaman Ticaret Borsası olarak mensubu olmaktan gurur duyduğum Birliğimizin 79.Genel Kurulu’nun iş dünyasına ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, değerli Birlik Başkanımız M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’na ve yeni yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum."dedi.